НОВОСТИ КОЛА

12.08.2016
   Слава кола српских сестара "Света Ангелина Српска"

11. aвгуста 2016. године прослављена је слава кола српских сестара "Света Ангелина Српска" и уједно одржано Донаторско вече за прикупљање новчаних средстава ради уређења простора за рад радионице ткања ЕТНО КУТАК.
Свечаност је почела вечерњом службом и резањем славског колача. Кум славе је био др.Златко Максимовић са породицом а за кума 2017г се јавио г.Цвијетин Никић.
Након службе уприличен је културно-умјетнички програм пјевачке групе из Црњелова и Јање и дјечијег фолкора из Јање, те изложба радова чланица кола.
За све госте припремљено је послужење а славску атмосферу су увеличали музичари групе "Бисерница".
Желимо истаћи да су у госте дошле чланице кола српских сестара из 12 мјеста Републике Српске, једно удружење жена из Власенице и два удружења жена из Србије-Кузмин и Мали Зворник. Представници многих друштвених организација са којима имамо сарадњу су били наши гости.
У току вечери су додијељене захвалнице за донаторство и сарадњу са колом. Захвалнице су додјељене Мићи Мићићу градоначелнику града Бијељина, куму славе Златку Максимовићу, Горану и Јелици Анђић - великим добротворима и донаторима и прошлогодишњим кумовима, Савјету студената Факултета пословне економије-Бијељина, Ани Николић и Тихомиру Несторовићу.
Toком вечери прикупљено је око 9.000,00 КМ.

12.08.2016. - ПРОСЛАВЉЕНА КРСНА СЛАВА КОЛА
НОВОСТИ КОЛА

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више

08.01.2019
Божићни ручак у Гаревцу


Благословом Њ.П. Епископа зворничко-тузланског Господина Фотија, у традиционалној акцији "Божићни ручак за ЈУ Гаревац", КСС „Света Ангелина Српска“ у сарадњи са Добротворном организацијом ЕЗТ "Тројеручица" и КСС „Јелена... прочитајте више

31.12.2018
Материце у Горњем Црњелову


У Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову за празник наших драгих мајки (МАТЕРИЦЕ) чланице КСС Св.Мати Ангелина-Српска уприличиле су скромне поклоне за нашу дјечицу која су тога дана дошла на Литургију.Увијек се од срца... прочитајте више

31.12.2018
Материце у Доњем Црњелову


У Храму посвећеном Рођењу Пресвете Богородице у Доњем Црњелову за празник наших драгих мајки (МАТЕРИЦЕ) чланице КСС Св. Мати Ангелина-Српска уприличиле су скромне поклоне за нашу дјечицу која су тога дана дошла на Литургију.... прочитајте више

02.12.2018
Скупштина КСС


У Недељу 02.12.2018.године у просторијама Светосавског дома при Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову одржана је 10 Скупштина Кола Српских Сестара Света Ангелина-Српска из Црњелова са следећим дневним редом.
1) Разматрање... прочитајте више


Прочитајте остале новости.