НОВОСТИ КОЛА

02.12.2018
   Скупштина КСС

У Недељу 02.12.2018.године у просторијама Светосавског дома при Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову одржана је 10 Скупштина Кола Српских Сестара Света Ангелина-Српска из Црњелова са следећим дневним редом.
1) Разматрање и усвајање записника са годишње Скупштине Кола одржане 10.09.2017.године;
2) Разматрање и усвајање извјештаја ораду Кола за период:
Октобар 2017-Новембар 2018.године;
3) Усвајање финансијског извјештаја Кола за баведени период;
4) План активности за наредни период;
5) Текућа питања.
Годишњој Скупштини су поред чланства и надлежни свештеника присуствовали и представници локалне заједнице, привредници, представници СКУД-а и остали гости.
Послије опширног извјештаја о свим досадашњим активностима Кола: хуманитарног, културно- друштвеног, поклоничког...констатовано је да је у овом протеклом периоду Октобар 2017-Новембар 2018.године, рад Кола био и најактивнији.Овоме се свакако додаје и јубиларни 10 година од оснивања Кола.
Усвојен је поред извјештаја о раду Кола и финансијски извјештај за овај период који је био прилично дуг и исцрпан сходно раду и активностима самог Кола у неведеном периоду. М
орамо истаћи чињеницу да је свештеник о.Радмило рекао да је Коло својим радом оправдало постојање и саму сврху свог оснивања.
Захваљујемо се свим нашим сарадницима у протеклом периоду, свим добротворима који су својим прилозима помагали и помажу ово Коло чиме нам омогућавате да испуњавамо и свој прије свега хуманитарни циљ, надамо се да ћемо и у будуће ако Бог да успијешно сарађивати на добробит прије свега наших мјештана као и оних којима је наша помоћ потребна.
Богу Слава и Хвала за све.

02.12.2018. - Скупштина КСС
НОВОСТИ КОЛА

21.03.2019
Промоција књиге TOURIST CAROUSEL


У организацији Кола Српских Сестара ,,Света Ангелина Српска“ из Црњелова у Четвртак 21.Марта 2019 године одржана је промоција у Светосавском дому при Храму Вазнесења Господњег у Горњем Црњелову.
Ауторка Маја Роган из Београда... прочитајте више

09.02.2019
Зимско посјело у Црњелову


По 4. пут Коло Српских Сестара из Црњелова покушало да оживи дух старих “сеоских коктела” кад су сељани у недостатку пољских радова и у изобиљу вечерњих сати, поподнева трошили заједно у пјесми, музици, игри и пошалици.

У... прочитајте више

10.01.2019
ТВ прилог о Етно Домаћинству


dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
прочитајте више

10.01.2019
Подјела помоћи поводом Божићних празника


Коло Српских Сестара Света Ангелина Српска из Црњелова је и ове године уз Божију помоћ и помоћ свих хуманих људи успијешно организовало и реализовало Хуманитарну акцију прикупљања:
- Хране
- Хигијенских и
- Новчаних... прочитајте више

08.01.2019
Божићни ручак у Гаревцу


Благословом Њ.П. Епископа зворничко-тузланског Господина Фотија, у традиционалној акцији "Божићни ручак за ЈУ Гаревац", КСС „Света Ангелина Српска“ у сарадњи са Добротворном организацијом ЕЗТ "Тројеручица" и КСС „Јелена... прочитајте више

31.12.2018
Материце у Горњем Црњелову


У Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову за празник наших драгих мајки (МАТЕРИЦЕ) чланице КСС Св.Мати Ангелина-Српска уприличиле су скромне поклоне за нашу дјечицу која су тога дана дошла на Литургију.Увијек се од срца... прочитајте више

31.12.2018
Материце у Доњем Црњелову


У Храму посвећеном Рођењу Пресвете Богородице у Доњем Црњелову за празник наших драгих мајки (МАТЕРИЦЕ) чланице КСС Св. Мати Ангелина-Српска уприличиле су скромне поклоне за нашу дјечицу која су тога дана дошла на Литургију.... прочитајте више

02.12.2018
Скупштина КСС


У Недељу 02.12.2018.године у просторијама Светосавског дома при Храму Вазнесења Господњег у Г.Црњелову одржана је 10 Скупштина Кола Српских Сестара Света Ангелина-Српска из Црњелова са следећим дневним редом.
1) Разматрање... прочитајте више


Прочитајте остале новости.